Slecht nieuws Hamilton: FIA verbiedt dragen van sieraden op de baan én gaat controleren

De FIA verbiedt coureurs in de Formule om op de baan nog langer sieraden te dragen. De bond meldt in de "evenement-informatie" dat er strenger gecontroleerd kan en zal worden of iedereen in de paddock zich houdt aan deze regel. Waarom de FIA apart de moeite neemt om het verbod op dragen van sieraden onder de aandacht te brengen, is niet bekend. Feit is wel dat coureurs er al jaren maar wat dol op zijn. Sponsoren hangen hun dikste horloges om de polsen van de F1-mannen en onder meer Lewis Hamilton draagt ook vaak kettingen, armbanden en ringen rond het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head