Steiner denkt nog niet aan Amerikaan bij Haas: 'Eerst ontwikkeling zien van Amerikaanse coureur'

Guenther Steiner heeft zich uitgelaten over de kans op een Amerikaanse coureur bij Haas. De uit de Verenigde Staten afkomstige renstal ziet voorlopig nog geen goede kandidaat uit hetzelfde land om een plek in te vullen in het team. In de toekomst ziet de Italiaan wel een Amerikaanse coureur bij het team, doelend op Logan Sargeant, maar dan zal hij eerst ervaring moeten op doen voor hij van waarde kan zijn van Haas. De teambaas stelt dat zij als jongste team namelijk vooral zelf dragende krachten nodig hebben. Steiner is tegenover KVUE duidelijk over of hij graag een Amerikaanse coureur…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head