Steiner kan zijn geluk niet op: 'We gaan nog veel meer punten scoren dit seizoen'

Voorlopig is Haas de grootste verrassing van het seizoen 2022. Na twee miserabele seizoenen heeft de Amerikaanse renstal afgelopen weekend in Bahrein eindelijk weer punten gescoord dankzij de vijfde plek van Kevin Magnussen. Zodoende staat Haas nu derde in het constructeurskampioenschap en lijkt het team klaar om de strijd in het middenveld aan te gaan. Teambaas Gunther Steiner kan zijn geluk niet op. Na een zinderende kwalificatie had Haas al zicht op de punten, maar die moesten eerst nog maar eens behaald worden. "We zagen in de kwalificatie dat onze auto goed was, maar dan moet je natuurlijk eerst nog…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head