Steiner twijfelde over eventuele komst Ricciardo: 'Afgelopen jaar duidelijk niet goed gepresteerd'

Guenther Steiner heeft getwijfeld om Daniel Ricciardo naar Haas te halen. De teambaas heeft in een vroege fase van het seizoen geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de Australiër, maar dat liep op niets uit. Toen bekend werd dat de McLaren-coureur niet verder ging bij de Britse renstal, gaf hij zelf aan niet voor Haas te willen rijden. Ricciardo ging uiteindelijk naar Red Bull Racing, Steiner koos voor Nico Hülkenberg. Steiner geeft in gesprek met Motorsport.com aan wel contact te hebben gehad met Ricciardo om te informeren naar zijn toekomstplannen, maar dat was nog voor bekend werd dat de Australiër weggestuurd…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head