Steiner zag grote verandering bij Magnussen na terugkeer: 'Mentaal veel sterker geworden'

Günther Steiner is van mening dat Kevin Magnussen in het afgelopen seizoen een stuk sterker in zijn schoenen stond dan tijdens zijn eerste periode in de Formule 1. De teambaas van Haas maakte de Deen ook al van dichtbij mee in de periode tussen 2017 en 2020, dus de Oostenrijker kan een goede vergelijking maken. Steiner legt uit waarom hij vindt dat Magnussen een stuk volwassener is geworden. Magnussen maakte begin vorig jaar onverwachts zijn rentree bij Haas in de koningsklasse van de autosport. De Deen moest een jaar eerder nog plaatsmaken bij de Amerikaanse renstal, maar omdat Haas het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head