Steiner ziet veel ruimte voor verbetering bij wedstrijdleiding: 'Dit is niet hoe het moet'

Guenther Steiner is allerminst onder de indruk van het werk van de wedstrijdleiding in het afgelopen seizoen. De Italiaan stelt dat zijn team veel last heeft ondervonden van beslissingen van de leiding, die in zijn ogen ook nog eens inconsequent werden genomen. Er moet volgens de teambaas dan ook nog veel gebeuren om de sport beter en eerlijker te krijgen. De protesten in Austin waren dan ook een principekwestie, zo geeft hij toe. Na Abu Dhabi 2021 was er veel te doen om het vertrek van Masi, maar Steiner vindt dat de wedstrijdleiding er niet per se beter op is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head