Stewart over doodsbedreigingen: 'Mensen kwamen naar ons huis om onze ramen te breken'

De veiligheid van de Formule 1 is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Tegenwoordig zijn er de uitloopstroken, is er de halo en zijn ook de auto"s dusdanig stevig gebouwd dat een coureur een flinke klap kan verwerken. Dit was echter niet altijd zo, want in de tijd van Jackie Stewart was de veiligheid erbarmelijk. De Schotse ex-coureur was in zijn tijd dan ook voorvechter van een veiligere sport, maar dat werd hem niet altijd in dank afgenomen, en dus kreeg hij doodsbedreigingen te verwerken. Stewart vertelt tegen Express Sport over de tijd dat hij probeerde de Nürburgring te sluiten,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head