Stroll zag Aston Martin grote stappen zetten: 'Er is veel veranderd sinds Racing Point'

Lance Stroll verklaart dat de stap die Aston Martin afgelopen seizoen zette, in eerdere jaren niet mogelijk was geweest. De Britse renstal begon in 2022 minder sterk en had veel last van stuiteren op de rechte stukken, met als resultaat dat het team amper punten pakte. Echter wist Aston Martin door het jaar heen goede stappen te zetten en eindigde het op de zevende plaats, met hetzelfde aantal punten als de nummer zes, Alfa Romeo. Stroll rijdt sinds 2019 bij het team dat toen nog Racing Point heette. Hij benadrukt dat Aston Martin door de jaren heen gegroeid is. "Dit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head