Surer voorzag grotere achterstand voor Hamilton in strijd met Russell

MarSurer ziet Lewis Hamilton nog steeds op de toppen van zijn kunnen presteren. De voormalig Formule 1-coureur had verwacht dat George Russell, ondanks zijn voorsprong in het kampioenschap, nog dichter bij zijn teamgenoot had gezeten. De Zwitser voorzag namelijk een groot voordeel voor de jonge Brit ten opzichte van Hamilton. Momenteel staat Russell op de tweede plek in het wereldkampioenschap. Ondanks dat de coureur net nieuw is bij het team van Mercedes had Surer verwacht dat Hamilton het nog wat zwaarder had gehad. "Vooral in de kwalificatie had ik een grotere achterstand verwacht", zegt de voormalig rijder bij Formel1.de. "Maar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head