Symonds: 'De voorvleugels zijn kwetsbaar, daar konden we niet omheen'

De technisch directeur van de F1, Pat Symonds, heeft details geboden omtrent de bolides van 2022. Hij liep samen met Sky Sports F1 door de pitstraat en stopte hier bij enkele bolides om onderdelen en concepten toe te lichten. Zo zag hij een bobbel aan de onderkant van de voorvleugel van AlphaTauri, terwijl hij ook een kijkje neemt naar de vloer. Symonds, deels verantwoordelijk voor de reglementswijzigingen van 2022, stopte met Ted Kravitz bij de AT03. "Je kan je voorstellen dat de voorvleugel een belangrijk gebied is", zo opent hij. "Het is het eerste onderdeel dat de lucht raakt, en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head