Symonds heeft vertrouwen in 2026-reglementen: 'Gaat zelfs nog beter worden dan hoe het nu is'

Pat Symonds had al graag een stapje teruggezet, maar de doorgewinterde ingenieur is nog altijd druk bezig met de Formule 1. De voormalig ingenieur van onder andere Renault en Williams leidt nog altijd een groep mensen om aan de reglementen van 2026 te sleutelen. De motorreglementen lijken al redelijk vast te staan, nadat elk team zijn handtekening heeft gezet onder de voorgestelde wijzigingen. Nu gaat Symonds in de aankomende weken voor het eerst met de teams om de tafel om te kijken naar de aerodynamica en het chassis van de auto"s vanaf het 2026 seizoen. Symonds heeft in zijn Formule…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head