Szafnauer: 'We vinden tempo, dat is goed'

Otmar Szafnauer heeft zich uitgelaten over de strijd die zijn team, Alpine, voert op het middenveld. Hij geeft aan dat het spannender is dan in de afgelopen jaren, met nieuwe teams die aansluiting gevonden hebben bij de renstallen die in 2021 met regelmaat streden om punten. Ook is Alpine met verbeteringen aan de A522 gekomen in Melbourne. Szafnauer treedt dit jaar voor het eerst op als teambaas van Alpine. Na jarenlang trouw dienen bij onder meer Force India en Racing Point, verliet hij het team dat nu Aston Martin heet. "Ik vermaak me bij Alpine. Er werken hier goede mensen.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head