Team Redline-directeur baalt na DNF: 'Kostte Verstappen afgelopen jaren al moeite'

Team Redline-directeur Atze Kerkhof baalt enorm van de verbindingsproblemen van Max Verstappen tijdens de virtuele 24 uur van Le Mans, zo laat hij weten aan de Nederlandse tak van Motorsport.com. Verstappen viel zondagochtend uit nadat hij twee keer uit de server van het spel rFactor 2 werd gegooid, terwijl hij volop in gevecht was om de overwinning én de titel. Verstappen heeft nu drie keer meegedaan aan het online-evenement en is drie keer uitgevallen met soortgelijke problemen. "Daar kan de organisatie in zekere zin niets aan doen. Dat ligt aan rFactor 2", stelt Kerkhof. "Maar elk jaar roepen ze weer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head