Technisch directeur Resta: 'Het meest complexe project waar Haas aan heeft gewerkt'

Simone Resta, de technisch directeur van het F1-team van Haas, heeft gereageerd op de lancering van de bolide van 2022. De Italiaan, die voorheen werkzaam was bij Ferrari, maar na de introductie van het budgetplafond onderkomen vond bij het Amerikaanse klantenteam, zegt dat het ontwerpen van de nieuwe auto een "zeer complex" project was. "Dit is om veel redenen waarschijnlijk het meest complexe project waar Haas tot op heden mee te maken heeft gehad in al haar seizoenen in de F1", liet hij optekenen in een persbericht van het team. "We werken aan de hand van een totaal nieuwe set…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head