Twee keer je inzet terug bij wereldtitel Verstappen, Leclerc krijgt dezelfde odd (Ad)

Na de masterclass van Max Verstappen in Imola waar hij zowel de sprintrace als de race op zondag won is hij weer een stuk dichter bij de koploper in de WK-stand, Charles Leclerc, gekomen. Het seizoen is nog maar vier race weekenden onderweg, maar toch is het leuk om te kijken hoe de bookmakers aankijken tegen de kansen van Verstappen. De quotering is nu nog redelijk hoog en zal alleen maar lager worden als de Nederlander dichter bij de Monegask komt. Max Verstappen is uiterst content met zijn overwinning in Italië, maar ook de zesde plaats van directe concurrent Charles…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head