Update | FIA-president waarschuwt potentiële kopers F1: 'Gebruik gezond verstand'

Het PubliInvestment Fund (PIF), het investeringsfonds van Saoedi-Arabië, overwoog een poging te doen om de Formule 1 over te nemen van de huidige eigenaren Liberty Media. Dat meldt Bloomberg. Een deal ging alleen niet door, omdat de huidige eigenaren niet bereid waren te verkopen. Volgens Bloomberg ging met de overname een bedrag gemoeid van 20 miljard dollar, omgerekend een kleine 18,4 miljard euro. Het Amerikaanse Liberty Media nam de sport in 2017 nog over voor een bedrag van 4,4 miljard dollar, wat in euro"s neerkomt op iets meer dan 4 miljard. De overname, waar naar verluidt begin vorig jaar over…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head