Update | FIA reageert op Andretti-nieuws: 'Niet in staat om nieuwe teams te overwegen'

Mario Andretti heeft aangegeven dat zijn zoon, Michael Andretti, een startbewijs aangevraagd heeft in de F1 voor 2024. Dat betekent dat de familie een intrede zal maken in de koningsklasse wanneer de FIA deze aanvraag goedkeurt. Daarmee lijken de plannen voor wederom een elfde Formule 1-team plotseling tastbaarder dan ooit tevoren, al moeten ook de huidige deelnemers nog instemmen met de komst van een nieuwe renstal. Vorig jaar poogde Andretti de sport al te betreden via Sauber (ook wel bekend als Alfa Romeo, red.), maar de deal viel in het water. Andretti lijkt echter zijn zinnen te hebben gezet op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head