UPDATE I | 2.50 keer je inzet als Verstappen poleposition pakt (Ad)

Het derde Grand Prix-weekend van 2022 staat voor de deur met Australië als bestemming. De eerste race van het jaar werd gewonnen door Ferrari, de tweede race door Red Bull Racing. De twee teams beschikken over min of meer even snel materiaal en dus zal het weer een nek-aan-nekrace gaan worden. De bookmakers geven Charles Leclereen licht voordeel, maar Max Verstappen zit hem dicht op de huid. UPDATE I | In de eerste twee vrije trainingen waren het de Ferrari-coureurs die de snelste tijd wisten neer te zetten. In VT1 was Carlos Sainz een halve seconde sneller dan zijn ploeggenoot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head