Update III | 'Ferrari zet geen veto in tegen Red Bull en gaat akkoord met motorreglement'

Ferrari is niet blij dat Red Bull Powertrains de status van nieuwkomer zal krijgen voor de reglementswijziging van 2026 en dreigt haar vetorecht in te gaan zetten. De deadline voor de motorfabrikanten om zich in te schrijven voor 2026 is al verstreken, maar Ferrari heeft haar naam nog niet op papier gezet. De Italiaanse renstal vindt het niet eerlijk dat Red Bull Racing al gebruik kan maken van de technische kennis van Honda en voor 2026 meer budget zal krijgen en meer tijd op de testbanken. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Italiaanse tak van Motorsport.com wil Ferrari haar vetorecht gaan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head