Update III | Geen vervanger voor GP China: aankomend F1-seizoen telt 23 races

De Grand Prix van China gaat ook in 2023 niet door, zo maakt de Formule 1 vrijdagmiddag bekend. De aanhoudende coronamaatregelen in het land maken het onmogelijk voor de sport om het land na langdurige aanwezigheid nu wel aan te doen. Op de officiële site van de koningsklasse van de autosport wordt gemeld dat er momenteel gekeken wordt naar vervangende opties voor de race die oorspronkelijk op het Shanghai International Circuit zou worden verreden. Zekerheid over de kanshebbers kan de Formule 1 vooralsnog niet bieden, maar een Grand Prix in Portugal is al meermaals genoemd als mogelijke vervanger. De Grand…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head