Update | Marko reageert op gerucht langer verblijf Verstappen: 'We zijn in gesprek'

Max Verstappen en Red Bull Racing zijn dichtbij een akkoord over een verbeterd contract, meldt De Telegraaf. De gesprekken tussen het team en de coureur zijn momenteel in een vergevorderd stadium. Naar verluidt zal de miljoenendeal binnen een aantal weken definitief worden beklonken door beide partijen. De huidige verbintenis van Verstappen bij het team van Red Bull loopt nog tot en met 2023. Bronnen rondom De Telegraaf zeggen dat een meerjarige verlenging op komst is voor de Nederlandse rijder. De manager van Verstappen, Raymond Vermeulen, zou voor de testdagen in Barcelona al naar Graz zijn gevlogen om te praten met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head