Update | Mercedes ontkent ieder gerucht over nieuw contract Hamilton

Lewis Hamilton mag bij een contractverlenging bij Mercedes rekenen op een flinke verhoging van zijn salaris, zo blijkt uit informatie van het Franse Sportune. De zevenvoudig wereldkampioen beschikt over een aflopend contract, maar dat de overeenkomst wordt verlengd, is zo goed als zeker. Wanneer het contract wordt verlengd, stijgt het salaris van Hamilton met miljoenen euro"s. Momenteel verdient de Engelsman ruim 45 miljoen euro per jaar. Naar verluidt stijgt dat bedrag met 25 miljoen euro, naar 70 miljoen om precies te zijn. Reden voor de stijging is het tenietdoen van een bonus die Hamilton zou krijgen als hij het kampioenschap…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head