Update | Organisatie virtuele 24u Le Mans stelt onderzoek in na beklag Verstappen

Max Verstappen heeft de virtuele 24 uur van Le Mans niet kunnen uitrijden. De Nederlander is samen met zijn team uitgevallen door terugkerende verbindingsproblemen met de software van rFactor 2, de simulatie waarin de endurancerace wordt verreden. Verstappen heeft niet bepaald een gelukkig huwelijk met de virtuele Le Mans-race. De afgelopen twee edities viel de coureur van Red Bull Racing ook al uit. In 2020 door serverproblemen en in 2022 door een ongeval, waarin hij de motor van zijn LMP-bolide terminaal beschadigde. In 2023 sloeg het noodlot opnieuw toe, ditmaal door meerdere verbindingsproblemen met rFactor 2. De problemen troffen niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head