Update | Schothorst over De Vries: 'We ontkomen niet aan een rechtszaak'

Nyck de Vries is voor het gerecht gesleept. De Nederlandse Formule 1-coureur leende in het verleden geld van vastgoedmiljonair Jeroen Schothorst om zijn Formule 2-zitje veilig te stellen. Volgens de miljonair heeft De Vries bepaalde afspraken geschonden en informatie achtergehouden. Deze week stonden beide partijen tegenover elkaar en begin februari volgt de uitspraak van de rechter. De 27-jarige De Vries gaat komend seizoen zijn debuut maken in de Formule 1 voor Red Bull Racing-zusterteam AlphaTauri. De Nederlander heeft er al een hele carrière in de autosport op zitten met het nodige succes. Zo werd hij kampioen in de Formule 2…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head