Update | 'Slechts één team bereid om Andretti en Cadillac welkom te heten in F1'

Michael Andretti heeft de handen ineengeslagen met Cadillaom een Formule 1-intrede mogelijk te maken. Hoewel Cadillaeen grote naam is in de Amerikaanse autosportwereld, zouden de twee nog steeds moeilijkheden kunnen kennen met een toelating. Onder andere wederzijdse interesse vanuit de Formule 1 is iets waar de nieuwelingen tegenaan kunnen lopen. Zelf heeft Andretti vertrouwen in de samenwerking met het Amerikaanse merk. "Nou, we brengen nu één van de grootste fabrikanten ter wereld met General Motors en Cadillac. We hebben het gevoel dat dat het enige vakje was dat we niet hadden gecontroleerd dat we nu wel hebben gecontroleerd", benoemt de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head