Update V | Transferexpert Romano bevestigt overstap Gasly naar Alpine

Met het afketsen van de deal van Colton Herta naar AlphaTauri leek ook de mogelijkheid van Pierre Gasly naar Alpine van tafel te zijn, maar mogelijk is er toch nog een opening. Nyck de Vries lijkt namelijk de topkandidaat te zijn om het stoeltje bij AlphaTauri in te vullen, waardoor er mogelijk naast Max Verstappen een tweede Nederlander binnen de Red Bull Racing-familie zit. Meerdere media melden namelijk dat Nyck de Vries samen met Helmut Marko gespot is in Graz. De Oostenrijker wilde eerst vol voor Colton Herta gaan, maar nadat het Red Bull te lang duurde voordat er duidelijkheid…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head