Update | Wolff reageert op kritiek na aanstelling Mercedes-adviseur door FIA

Mattia Binotto heeft zijn zorgen geuit over de aanstelling van Shaila-Ann Rao. Rao is een oud-adviseur van Toto Wolff en Mercedes, en Ferrari waakt daarom voor belangenverstrengelingen binnen de FIA. Rao volgt tijdelijk Peter Bayer op, de secretaris-generaal van de FIA en de uitvoerend directeur van de F1 die recentelijk opstapte. "Wij hebben genoten van de samenwerking met Bayer", geeft de Ferrari-teambaas aan volgens The Race. "Hij was altijd erg transparant, eerlijk en rationeel in de manier waarop hij onderwerpen aansneed", aldus het perspectief van Binotto, die het spijtig vindt dat Bayer besloten heeft af te treden. "Bij het herorganiseren…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head