Updates AlphaTauri werken: 'Geweldig dit pakket te hebben in mijn thuisrace'

Pierre Gasly en Yuki Tsunoda zijn erg te spreken over de updates die het team mee heeft genomen naar Paul Ricard. De beide coureurs merkten duidelijk verschil en vinden het nieuwe pakket beduidend beter. Wel moet het team nog even werken aan de temperaturen van de banden, zo stelt de Fransman, die blij is het goed te kunnen doen in zijn thuisrace. Gasly laat in het persbericht weten erg blij te zijn met de manier waarop zijn vrijdag is verlopen. "Wat de prestaties betreft, waren we duidelijk terug in de top tien met een vijfde plaats vanmorgen en een zevende…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head