Van der Garde bereidt zich optimaal voor op IMSA-kampioenschap: 'Verwacht te strijden voor zeges'

Giedo van der Garde gaat een druk 2023 tegemoet, want buiten zijn rol als analist bij Viaplay rijdt de coureur zelf ook nog in de Verenigde Staten. Ook komend seizoen staan er weer genoeg races op het programma in onder andere het IMSA-kampioenschap. F1Maximaal vraagt de 37-jarige naar zijn verwachtingen. Aankomend jaar zal Van der Garde uitkomen voor het Franse team TDS Racing in een LMP2-bolide en hij zal zich hiervoor intensief moeten voorbereiden, waarbij één omschrijving past. ‘Hard trainen. Ik ben nu elke dag zeker anderhalf uur aan het trainen, zes dagen in de week, om gewoon toch wel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head