Van der Zande juicht Andretti-Cadillac toe: 'Zo'n aansprekend merk hoort zeker in F1'

Renger van der Zande zou Andretti-Cadillaeen toevoeging vinden voor de Formule 1, zo schrijft hij zin zijn column voor FORMULE1.nl. De Nederlandse autocoureur maakt zelf onderdeel uit van Cadillain het Amerikaanse IMSA-kampioenschap en weet als geen ander wat het automerk voor de sport kan betekenen. Van der Zande denkt dat veel Europeanen niet beseffen hoe groot General Motors, het moederbedrijf achter Cadillac, eigenlijk is. Zo is het ook verantwoordelijk voor merken als Chevrolet en Corvette. "Dat zo’n grote Amerikaanse automaker met Andretti als Amerikaans team de Formule 1 in wil, is een mega move – en Andretti is voor Cadillaeen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head