Van Overdijk bedankt Verstappen: 'Super belangrijk dat hij zo populair is in F1'

Door de Formule 1- en Max Verstappen-koorts keerde de koningsklasse van de autosport vorig jaar terug op het circuit van Zandvoort. Voor het eerst sinds 1985 was er weer een Dutch Grand Prix en Zandvoort wist het evenement direct goed op de kaart te zetten. Dit seizoen staat er opnieuw een race op Zandvoort op de kalender. Robert van Overdijk, CEO van het circuit, wil alles uit de kast halen om een nog beter evenement neer te zetten. De voorbereiding op de race in Zandvoort is dan al begonnen. "Je denkt aan dingen als: "hoe gaan we het terrein inrichten,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head