Van Overdijk: 'FOM wil Zandvoort 10 jaar bijtekenen voor de F1 kalender'

Het succes van de Grand Prix van Zandvoort is aan niemand voorbij gegaan. Promotors van over de hele wereld gingen tijdens het Grand Prix-weekend in Bahrein in gesprek met directeur van Circuit Zandvoort Robert van Overdijk over de organisatie van de Nederlandse succesformule. Zelfs het Formule One Management is enorm enthousiast. Robert van Overdijk doet bij Viaplay een boekje open over de organisatie van de eerste Dutch Grand Prix van deze eeuw. Een weekend met het oranjefeest dat bij iedereen in het geheugen gegrift staat. Om het tot zo"n succes te maken heeft de organisatie in Zandvoort vooral gekeken naar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head