Vasseur met duidelijke taal over budgetcapregels voor 2023: 'Het moet strenger en sneller'

Ferrari-teambaas FrédériVasseur heeft een duidelijke mening over de regels betreffende de budgetcap. Tijdens het 2022-seizoen werd de Formule 1-paddock lange tijd in de ban gehouden door de budgetplafondoverschrijding van 2021 van Red Bull Racing, de sancties en hoe lang het duurde voordat de FIA met een beslissing kwam. Vasseur vindt dat dit sneller kan, maar ook dat de sancties strenger kunnen. De straffen die de Oostenrijkse renstal hebben gekregen zet naar zijn idee niet veel zoden aan de dijk. Op 28 oktober 2022 bereikte de FIA eindelijk een akkoord met Red Bull over de straf betreffende het overschrijden van de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head