Vasseur vijfde Ferrari-teambaas sinds 2008: hoe verging het zijn voorgangers?

Met het vertrek van Mattia Binotto en de komst van Frédéric Vasseur heeft Ferrari al de vijfde teambaas sinds het vertrek van Jean Todt. Behalve Stefano Domenicali hielden de voormannen het uiterlijk vier jaar vol en was het succes erg beperkt. Waar liepen de voorgangers van Vasseur eigenlijk tegenaan? Ferrari kent een lange geschiedenis en heeft sinds de oprichting in 1929 dan ook vele teambazen gehad. De Scuderia was het succesvolst onder Todt, die tussen 1993 en 2007 aan het roer stond. Onder zijn leiding, met behulp van technisch directeur Ross Brawn, wist het Italiaanse team zeven constructeurstitels te winnen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head