Verlies van Mateschitz is groot: 'Kon altijd op hem rekenen, net zoals hij op mij kon rekenen'

Gerhard Berger, voormalig Formule 1-coureur, vertelt over het verlies van Dietrich Mateschitz. De twee mannen hebben samen aan het begin van deze eeuw het Italiaanse team Minardi overgenomen, om de intrede van Toro Rosso mogelijk te maken. Afgelopen jaar overleed de Red Bull-oprichter na een lang ziektebed en daarmee is de wereld een bijzondere man kwijt volgens Berger. Berger benoemt dat het verlies van Mateschitz groot is. "De ondernemer, de sociale mens, de sportpromotor wordt al lang overal gewaardeerd", begint de Oostenrijker tegenover Speedweek.com. "Voor mij is hij een vriend met wie ik veertig jaar een vertrouwensband had, die er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head