Verslag VT1 | Verstappen op P2, spanning tussen Ferrari en Red Bull

Carlos Sainz heeft de eerste vrije training als snelste afgesloten. De Spanjaard wist in zijn Ferrari Max Verstappen en teamgenoot Charles Leclerachter zich te houden. Wel is het gat tussen Red Bull Racing en Ferrari klein, wat doet vermoeden dat ons wederom een spannende strijd te wachten staat. Relatief gezien vielen Sergio Pérez en Haas tegen, terwijl Mercedes aansluiting leek te vinden, maar in de slotfase toch weer tijd moest laten liggen ten opzichte van de andere topteams. De Formule 1 werd nog voordat het pitlicht op groen ging herinnerd aan een nieuwe realiteit: dit is het laatste jaar van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head