Verslag VT3 | Leclerc troeft Red Bull-duo af in allerlaatste testseconden

Charles Leclerwist in de laatste seconden van de derde vrije training Max Verstappen en Sergio Pérez af te troeven voor de eerste tijd. Ferrari lijkt de beste kaarten in handen te hebben voor de kwalificatie in Saoedi-Arabië, maar ook Red Bull Racing oogt sterk. Als de kwalificatiesimulaties van de laatste trainingssessie representatief zijn voor de werkelijke kwalificatie, dan gaan we een zeer spannende avond tegemoet. Het begin van de derde vrije training was beduidend rustiger dan het begin van de eerste twee. Na een kwartier had meer dan de helft van de teams zich nog niet op het asfalt gemeld,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head