Verstappen dankt zijn vader: 'Hij verzette ongelooflijk veel werk'

Max Verstappen is vader Jos Verstappen heel erg dankbaar voor hun tijd samen. De coureur van Red Bull Racing heeft jarenlang met zijn vader rondgereisd in een busje onderweg naar verschillende kartwedstrijden. Verstappen ziet in dat hij hier nog steeds profijt van heeft. De meervoudig racewinnaar heeft zijn vader nog steeds aan zijn zijde gedurende Grand Prix-weekenden, maar de voormalig Formule 1-coureur vertelt zijn zoon niet meer wat hij moet doen. De droom van de familie Verstappen was altijd het winnen van het wereldkampioenschap van de Formule 1. Verstappen junior dankt zijn vader voor de gewonnen titel. "Zonder mijn vader…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head