Verstappen doet simulatorwerk graag zelf: 'Wil niet dat de testrijder zich daarmee bezighoudt'

Max Verstappen vindt het niet erg om zelf veel werk te verzetten voor het team van Red Bull Racing. De teams zijn in de afgelopen jaren natuurlijk steeds verder uitgebreid, waardoor elk team nu wel een simulatorcoureur heeft aangesteld. Toch wil Verstappen het simulatorwerk niet uit handen geven, omdat hij het cruciaal vindt om zelf data te verzamelen. Daarbij staat de tweevoudig wereldkampioen er natuurlijk om bekend dat hij thuis ook vaak achter zijn eigen simulator kruipt. Het werk in de simulator is misschien wel het belangrijkste werk voorafgaand aan een Grand Prix-weekend. "Ik denk dat onze simulator één van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head