‘Verstappen en Hamilton samen is een voorbode voor hommeles’, of is het een generatiekloof?

Als Max Verstappen Lewis Hamilton tegenkomt op de baan, dan eindigt het in tranen. Dat is een uitspraak die de laatste paar keren dat de twee coureurs met elkaar in gevecht waren, uitgekomen is. Ook de Nederlander zelf snapt niet helemaal hoe het nu komt dat dat gebeurt met de zevenvoudig wereldkampioen, terwijl hij met andere coureurs prima een hard, maar eerlijk, gevecht uit kan voeren. F1Maximaal zoekt uit met welke coureurs de Limburger een aanvaring heeft gehad of het ligt aan de generatie van de coureurs waarmee Verstappen het heeft uitgeknokt op de baan. Alhoewel Mercedes in het 2022-seizoen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head