Verstappen en Pérez zien één sleutel voor winst: 'Gaat onze race maken of kraken'

Max Verstappen en Sergio Pérez hebben zich voorafgaand aan de race uitgesproken over de kansen die zij hebben om er met de overwinning voor het team vandoor te gaan. De warmte in Zuid-Frankrijk maken het moeilijke omstandigheden voor de auto"s en de banden, waardoor de strategie volgens beide coureurs het verschil gaat maken. Het zal moeilijk worden, zo denkt de Nederlander. Verstappen vertelt in de Drivers Parade voorafgaand aan de Grand Prix dat het erg moeilijk zal worden om met de winst aan de haal te gaan. Het zal een spannend gevecht gaan worden. "Om eerlijk te zijn weet ik…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head