Verstappen geheimzinnig over mogelijke update: 'Misschien wel!'

Max Verstappen is niet ontevreden na zijn eerste testdag in de auto in het warme Bahrein. De omstandigheden zijn anders dan in Barcelona, zo merkt ook hij, maar toch ziet hij dat Red Bull Racing er best behoorlijk voor staat. Wie ook indruk op de Nederlander heeft gemaakt is het team van Ferrari, al zegt het nog niet veel. Gevraagd naar hoe het voelde in de auto grapt de Nederlander "warm" in gesprek met Motorsport.com. "Het was heel warm vandaag. Er waren ook behoorlijk wat rode vlaggen. We hebben in de ochtend een zo goed mogelijke job gedaan. De omstandigheden…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head