Verstappen geïrriteerd na uitvalbeurt virtuele 24 uur van Le Mans: 'Laatste keer dat ik meedoe'

Max Verstappen is helemaal klaar met de organisatie van de virtuele 24 uur van Le Mans. De Nederlander viel zondagochtend uit na meermaals getroffen te zijn door verbindingsproblemen, terwijl hij volop in gevecht was om de eindzege namens Team Redline. Op Twitch haalt de 25-jarige hard uit naar de organisatoren. Door de verbindingsproblemen kwam Verstappen, op dat moment achter het stuur, op twee ronden achterstand te staan. De organisatie wilde die ronden niet teruggeven. "We hebben twee ronden nodig en dan noemen ze het ongelooflijk veel pech. Het is incompetentie. Ze kunnen niet eens hun eigen game onder controle houden…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head