Verstappen kan 'de onmogelijke auto over de limiet rijden' en 'vindt de weg op de baan van nature'

Team Redline-manager Atze Kerkhof kent Max Verstappen heel goed. De manager van het virtuele raceteam heeft de Nederlander getraind in de simulatoren van Verstappens voormalige Formule 3-team Van Amersfoort Racing. Toen wist Kerkhof al dat ze een groot talent in huis hadden gehaald. Terwijl Verstappen in de Formule 1 rijdt, doet hij ook regelmatig mee met de online races van Team Redline. Kerkhof ziet elke keer weer hoe exceptioneel de tweevoudig wereldkampioen is, ook als hij online racet. Kerkhof leerde Verstappen in 2014 kennen toen hij als 17-jarige instapte bij het Nederlandse Formule 3-team Van Amersfoort Racing. Daar trainde de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head