Verstappen nog niet kansloos volgens Lammers: 'Ik denk graag in trendlijnen'

Jan Lammers gelooft niet dat Charles Leclerna de eerste race van het nieuwe seizoen aangewezen kan worden als titelfavoriet. De oud-Formule 1-coureur stelt dat er sprake is van trendlijnen, waarin een coureur op het ene moment een goede periode kan beleven, maar vervolgens ook weer een mindere. "Als het tijdens zo"n eerste race zo soepel gaat, denk je wel: die gaat wandelend naar het kampioenschap", opent Lammers in de NOS Formule 1-podcast. De analist vindt dat de grootste winst van het weekend gaat naar het vooruitzicht van een spannende titelstrijd: "En dat is heerlijk, dat we gewoon een strijd krijgen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head