Verstappen: 'Nooit iets negatiefs over DRS gezegd, maar in Bahrein en Jeddah was het apart'

Max Verstappen stoort zich niet aan de vele DRS-zones in Australië, maar geeft toe dat het kat-en-muisspel dat hij met Charles Leclerspeelde in Saoedi-Arabië niet ideaal was. In Jeddah vocht hij met de Monegask en poogden ze beiden geregeld het DRS-detectiepunt niet als eerste over te komen. Dat zorgde voor bijzondere beelden, met onder andere een synchrone lock-up tegen het einde van de race. "Ik heb nooit iets negatiefs over DRS gezegd, maar in Bahrein en Jeddah was het apart, waar je dan in een bepaalde bocht vecht en probeert DRS voor het volgende rechte stuk te behouden of te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head