Verstappen: 'Op dit moment heeft het geen zin om te geloven in de titel'

Max Verstappen denkt al niet meer aan meestrijden voor het kampioenschap, zo laat hij weten in gesprek met De Telegraaf. De coureur van Red Bull Racing viel tijdens de Grand Prix van Australië voor de tweede keer in drie races uit met een brandstofprobleem en ziet Charles Leclerflink uitlopen in het coureurskampioenschap. "Het is nog een lang seizoen, maar op deze manier heb ik 45 races nodig", opent de regerend wereldkampioen teleurgesteld zijn verhaal. Zijn gedachten zijn op dit moment dan ook niet bij het met succes verdedigen van zijn eerste wereldtitel uit 2021: "Ik denk nu niet aan het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head