Verstappen rekent op zwaar weekend met 'supersterk' Ferrari

Max Verstappen denkt een flinke kluif te hebben aan Ferrari dit weekend. De Formule 1 komt in actie op de downforce-intensieve Hungaroring en de Italiaanse concurrenten van Red Bull Racing gaan het volgens Verstappen dus relatief aan zijn eigen team nog beter doen dan heel het jaar al het geval is. Verstappen kijkt naar de weersverwachting, want op zaterdag is regen voorspeld. Dat zou de rangorde nog op kunnen schudden, stelt hij. In de afgelopen jaren werd Hongarije doorgaans gezien als een weekend waarin Red Bull punten kon scoren. Tot dit jaar was het namelijk Red Bull dat zich vooral…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head