Verstappen rond over contract: coureur nog jaren bij Red Bull met megadeal

Max Verstappen en Red Bull Racing zijn het eens over een vernieuwd contract voor de enkelvoudig wereldkampioen, meldt De Telegraaf. Het huidige contract van de coureur loopt tot 2023, maar deze wordt met een aantal jaar opgewaardeerd. Bovendien zal Verstappen naar verluidt een megadeal sluiten met de Oostenrijkse renstal. Het team heeft overigens nog niks wereldkundig gemaakt, maar gaat dat waarschijnlijk later deze week doen. Na de laatste race in Abu Dhabi was het al duidelijk dat beide partijen een verlengde samenwerking wel zagen zitten. De afgelopen weken werd bekend dat Verstappen en Red Bull in de afrondende fase van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head