Verstappen staat achter zijn loyaliteit naar Red Bull: 'Contractverlenging de juiste keuze'

Max Verstappen is nog altijd van mening dat de contractverlenging tot en met 2028 de enige juiste keuze was. De coureur van Red Bull Racing werd in 2014 aangenomen als junior, en sindsdien is hij verbonden aan de Oostenrijkse renstal. De Nederlander is van mening dat zijn loyaliteit naar het team kan leiden tot nog meer succes. Lando Norris en Charles Leclerhebben eerder al een lange verbintenis getekend bij hun teams. Niets kan echter opwegen tegen het contract van Verstappen. De coureur denkt dat zijn loyaliteit een belangrijke factor kan zijn voor de toekomst. "Dat kan het zeker zijn, het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head